uFeel.me
Само това
Автор: Laska,  29 януари 2011 г. в 20:49 ч.
прочити: 469


Той ме черпи с...
бира.
Отказвам.
Малцово уиски ми предлага.
Не искам.
Как
за толкова години не разбра,
че искам само чаша
топлина.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me