uFeel.me
Само ден
Автор: Innka,  22 юли 2008 г. в 20:48 ч.
прочити: 405
Само ден остава и ще си дойдеш ти
Само ден и ще видя твоите очи
Ще ме прегърнеш силно
Ще ме погледнеш нежно
Само ден и ще си до мен

Един едничък ден остава
Но сякаш цяла вечност е това
Вторачена в часовника оставам
чакаща мига

А стрелките едвам, едвам помръдват
И влудяват моята душа
И само в нищото се чува
непоносимото тик-так, тик-так
... толкова бавно минава деня

И още светло е навън
Не свършва този ден безкраен
А сърцето ми тупти
Умът ми се бунтува
Че теб все още те няма

Един едничък ден остава
И ще бъда до теб моя любов
Само ден и ще си до мен
Само ден... но толкова много е това

Един едничък ден остава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me