uFeel.me
Само дъга да изгрее на мойто небе
Автор: hrizantema,  6 септември 2009 г. в 18:07 ч.
прочити: 275
Там на небето е моята светла дъга,
 знам ,че е там,ала още не съм я видяла,
още душата пленена се мята едва
 още е болка и рана от тъжна раздяла!

Там на небето е тя и се моля за нея,
 чакам да блесне в деня ми посърнал и вял,
толкова трудно е днес без любов да живея,
 сякаш съм воин след битката сам оцелял!

Моля се, моля се, нека с любов ме залее,
 нека душата огрее с безброй цветове,
 спомени стари със тъмна ръжда да изтлеят,
 само дъга да изгрее на мойто небе!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me