uFeel.me
Съмнението
Автор: Cveteto,  5 април 2010 г. в 16:10 ч.
прочити: 542
Ъглите в съзнанието тъмнеят.
Неопитомени мисли в тях виреят.
В пълна тъмнина те избуяват
и парченцата тъга в мен разпиляват.
 
Зъбатото Съмнение пак започва
да ровичка във търсене на почва.
Най-парливите въпроси то повдига,
а после... ухилено намига.
 
Вярата, че правилно постъпвам,
увисна закачена на косъм.
Съмнението я бясно запремята - 
нишката ще скъса ли пресмята.
 
Кошмарно и в съня ми се развихри
и надраска там разяждащите щрихи
от битките на Разума със Сърцето
и сякаш отесня за миг небето...

 
Ц.М.Т.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me