uFeel.me
Съмнение
Автор: truth_beneath_the_rose,  7 май 2011 г. в 16:51 ч.
прочити: 239
Дори да вярваш в мен. 
Не знаеш какво 
да виждаш в моите очи. 
Казах всичко нужно, 
но понякога така боли... 
Всичко се срива заедно 
с миналото ни.  
Обич ли се наричаше или незнание...
Истина ли е или пак всичко ще изчезне  
и ще се върне лудостта. 
О, как искам да напусна онази самота...
която ме обсебва.  
Никога не бих повярвала 
по-добре от всичко друго 
освен на действителността.  
Никога не бих живяла просто ей така. 
А за това. 
За теб. 
За една нова случайна среща. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me