uFeel.me
Сама
Автор: nella_gold,  30 ноември 2011 г. в 06:36 ч.
прочити: 346

Аз винаги ще бъда все сама –

онази, другата и... неразбрана ,

всъщност, която в твоя сън

ще се завръща – късно.

 

Аз винаги ще бъда все сама  -

и в болката, и в радостта  -

една и съща, която с обич

все ще те прегръща.

 

Аз винаги ще бъда... Не дотам

желаната, и търсена, когато

ще се завръщам често

в твоя мъжки блян...

 

Аз може би ще бъда... вездесъща.

Но някога, когато съм сама,

ще плача много тихо –

да не те... събуждам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me