uFeel.me
Сама
Автор: shy_flower,  31 юли 2011 г. в 22:49 ч.
прочити: 172
Сама с многото мисли и спомени.
Всички те незабравими и незаменими.
Правят кръг: минават през ума и
стигат до сърцето, застопоряват се,
стоят и мачкат, не спират.
Опитват да го спрат, но то продължава,
не се предава.
Тупти въпреки спомените, грешките, болките.
Едно сърце преживяло много, наранявано много,
но въпреки това чакащо момента когато
ще бъде ЩАСТЛИВО!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me