uFeel.me
Сама в мрака
Автор: kriska_iska,  19 август 2011 г. в 20:42 ч.
прочити: 274

           Сама в мрака 

 

Сама съм мрака аз сега и никой не ме вижда,че плача!

Стоя в мрака и никой не забелязва че съм там!

Никой не сe сеща да спомене името ми.

Сама в мрака както винаги стоя.

Сама съм и вече не помня коя всъщност съм аз.

И накрая излязох от тъмнината, питах хора дали ме познават, ала никой нe знаеше… Тогава се обърнах и видях моя снимка, но там пишеше

„Почивай в мир”.

И тогава разбрах,че никой не ме помни и отново останах сама в мрака.

  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me