uFeel.me
Сама под дъжда
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  29 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 315
Тръгваш ли?Защо?
Защо оставяш ме сама?
Отново!-не за първи път ти е това.
Обръщаш гръб и дори \"сбогом\" не казваш
и не питаш какво чувствам сега:
боли ли ме...плачи ли ми се...не питаш
не искаш да знаеш.
Разбери аз нямам сили да плача
нямам сили и ръце да протегна..да те спра.
Няма да се моля.. няма да пълзя...няма по корем да се влача
ти тръгваш и примирявам се с това..
оставам сама...отново сама под дъжда!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me