uFeel.me
Сам
Автор: PosT_MorteM,  21 декември 2008 г. в 23:07 ч.
прочити: 341

Нощта погълна ги във своята мъгла,

но тя видя го той беше там,

стоеше сам

и чакаше някой ръка да му подаде.

Но никой не го видя,

остана неразбран.

Тя опита се да му помогне

ръка да му подаде,

но мина тя през него като сянка.

Явно бе забравил той за нея.

Със сълзи на очи тя погледна го за последно

и реши да изчезне безследно.........

Разбра той, че тя е била до него

поиска времето назад да върне

но късно беше.

Тя потъна в нощната мъгла

и той повече не я видя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me