uFeel.me
Сам
Автор: flare,  6 юни 2010 г. в 19:08 ч.
прочити: 256
Винаги си сам, след всяка болка и всяко падение,
най-големите мъки преживяваш сам,
всеки вик съпроводен от сто сълзи,
ще чуеш и усетиш само ти.

Дори те да знаят най-големите ти страхове,
няма да са все до теб,
и когато сбъдват се кошмарите ти,
сам ще се будиш в тъмнината.

И всяко ново начало
ще има своя тъжен край.
Приказките за деца са,
но най-голямото дете живее в мен
и е тъй невинно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me