uFeel.me
Сам - сама
Автор: disprot,  7 юли 2013 г. в 21:21 ч.
прочити: 182

Пипам се сред нощни сенки,
пипам се във светъл ден,
пипам мокрите си дрехи,
пипам гръд, но без сутиен.

Пипам казваш, че е грешно
пипането сам - сама,
но така ми е приятно,
с навлажнена ми ръка.

И се пипам бавно, нежно,
мъж не пипа ме така,
колко може да е грешно,
пипането сам-сама.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me