uFeel.me
Сълзи
Автор: bizcocho,  8 юни 2009 г. в 15:57 ч.
прочити: 657
Една сълза по бузата се стича.
След нея втора, трета... цял порой.
Но струва ли си? Кой ли ме запита?
И заслужавам ли сълзи безброй?

Засъхва бавно, бисерно тъгата,
но буцата във гърлото... горчи!
Изтрих ги. С опакото на ръката.
Гордостта събрах си. Продължих!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me