uFeel.me
Сълзи
Автор: ulita,  18 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 513
Сълзи от очите отново избликват,
стичат се върху повяхналото ми лице,
мъката все повече се впива
в болното сърце.



Колко малко време мина
аз съм рухнала стена,
но парченцата надежда пак събирам
във треперещата си ръка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me