uFeel.me
Сълзи от небето
Автор: iam,  10 октомври 2011 г. в 09:22 ч.
прочити: 318

Неспирно леят се сълзите от небето,

оплакват сякаш нашата съдба,

събрало е с годините небето

човешката несрета и тъга.

 

Като порой излива се тъгата

по пътя тя превръща се в чистота,

отмива прах и мръсотия

затлачили света със сивота.


Зад облак скрило се е слънцето,

изчаква времето когато

ще блесне чистотата по света,

тогава своята усмивка

с любов ще подари то на света.

 

Като пречистваща магия

дъждът ще мине през нашите души,

калта натрупана с годините

в миг ще превърне в чистота.

 

С радост да погледнем към дъжда пречистващ

с благодарност да приемем свежестта,

в езеро кристално да превърнем пак душата,

изчакай отново лъч от светлина.

 

Пречистена ще диша пак земята,

а слънцето ще гали апоените поля,

дъгата цветна ще изплува в небесата,

и тъй мечтана радост теб ще подари...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me