uFeel.me
Сълза
Автор: rosaura,  21 февруари 2013 г. в 15:17 ч.
прочити: 221
Видял ли си в очите ми сълза?
Да бе видял! Отдавна снежна е висулка.
В смарагдовото царство на една
ненужна никому замръзнала дрънкулка.
Това не е ли важно в твоя свят -
угасвайки да търсиш топлината?
Или си в жалък огнен кръговрат
и нямаш нужда даже от тъгата?
Отчаян скитник, непознат, ненужен на дъжда
се скрил в дънера на тополота изгнила,
проклет и скитал по света,
на никому недраг - немил е.

Видял ли си в очите ми сълза?
Това застинала за някого усмивка е!
Безропотно си вярвам в чудеса,
и топло ми е, даже тихо....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me