uFeel.me
Сълза
Автор: Valens,  1 юли 2011 г. в 18:11 ч.
прочити: 244

Излизайки

май леко се стъписа,

да тръгне или пък да спре.

По дяволите, пътя е орисан!

Но тя не би могла да разбере...

 

А после

бавничко растеше,

плъзгайки се нежно по ръба,

учудено го следваше, мълчеше,

а той във нея търсеше смеха...

 

И отразила

толкова надежда

през призмата на свойта чистота,

живота ú превърнат във копнежност...

мигнах... и се свърши...в красота!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me