uFeel.me
Сълза съм
Автор: ninaaa,  21 януари 2013 г. в 17:48 ч.
прочити: 267

Плачеш ти тъжно човече,

аз се стичам по твойто лице,

искаш ти да съм далече,

да не натъжавам твойто сърце.

 

Плачеш ти че нямаш любима,

тя е далече и е скрита в нощта,

дори и далече знай че нея я има,

тя те очаква да ти дари любовта.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me