uFeel.me
Сълза под крило
Автор: Desert_Rose,  25 август 2010 г. в 15:26 ч.
прочити: 350
на Александър

Дъщеря ти ще изплаче смъртта ми.
И сълза под крило ще си свие,
да я топли в онези мълчания -
между стъпки на мъртви и живи...

После свещ ще запали. По мръкнало
пак до теб ще приседне, трепереща.
Ще поплачете двамата в тъмното,
а на мен ще ухаят фенерите...

И тогава ще писнат прозорците,
ненамерили моите длани.
И във дим на тамян и цигари
ще удавите всяко дихание...

Ще посърнат липите пред къщи,
неразлистили голите клони...
Оглуша тишината. Но пръсна
във сърцето ти днес пепелта ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me