uFeel.me
Съдби
Автор: Snowflower,  30 юли 2010 г. в 19:30 ч.
прочити: 550


Пустинен вятър
умело жонглира
с миражите… в пясъчна буря.

Угаснал кратер
в съня си умира,
забравил за свойте илюзии…

     
  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me