uFeel.me
Съдба
Автор: beibi,  14 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 492
Забравена от бога,
събирам днес сълзи.
Забравена от бога,
усещам как ме боли.

Неведоми,
са пътищата Господни,
не знаеш къде,
могат да те отведат.
Неведоми,
са пътищата Господни,
не знаеш какжа,
съдба ще ти отредят.

Обичана,Забравена,
не е ли все едно,
щом еднакво те боли
от любов и самота.
Ех,съдба,съдба!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me