uFeel.me
Събуждане
Автор: marinazi,  8 май 2010 г. в 14:05 ч.
прочити: 353
Светлика през стъклото се процежда.
През палавата шумна суета.
Окъпано от изгрева проглежда
лъчисто утрото на пролетта.


Почуква ме по сънните клепачи,
пробягва по изписания лист
и леко, нежно, за да не заплача,
на миглите ми сипва прах златист.


Събуждам се послушна, тиха, бяла.
На спомен свойте сънища обричам.
От нощен стих мечтите си изляла,
в реалност дневна кротко преобличам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me