uFeel.me
Събирам те
Автор: kim,  1 декември 2010 г. в 09:35 ч.
прочити: 256
Събирам те...
от дъха на цвете,
от запустелите следи на уморени нозе,
от листа плуващи в реката,
от шума на молещи ръце.
Събирам те...
трошичка по трошичка,
извайвам те с ръце,
с обич във очите,
с чистотата на моето сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me