uFeel.me
СВЯТО ЧУВСТВО
Автор: daisypatton,  29 април 2011 г. в 20:31 ч.
прочити: 336
Свято е всяко чувство в душата,
щом носи радост на някой човек,
щом с обич дарява земята,
и прави живота по-хубав, и лек.

Свято е всяко чувство, което
ражда порив с мощни криле
и лети високо той във небето,
над студени, и зли ветрове...

Свято е всяко чувство в душата,
разцъфтяло с цвят на мисли добри,
с които красива става земята,
и щастливи нашите дни...

     ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me