uFeel.me
СВЕТЛИННИ ОЧИ
Автор: tinarosivoice,  14 юли 2009 г. в 14:55 ч.
прочити: 329
Светлинни очи непрестанно
в духа  и в перата трептят!..
Зорко летящи, те постоянно
в пълното тихо шептят!..

Истински камбанки с пеещ
звън, тревожно и тържествено
изливат върху огън тлеещ
своя музика божествена!..

Душата ми с очи светлеещи
молитвено на колене в далечност
живее между бяло в черно
по крива линия към Вечност!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me