uFeel.me
СВЕТЛИНА
Автор: kasiopeja,  13 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 452
Светлината търся в тъмното сама
зад тунела крия 4увствата така:
тъгвам в полуно6т
в царство на разко6
леко стъпвам-тихо е
рано ставам-време е
В утро се прибирам
сънцето посре6там
топля си леглото
спя и но6т е
Търся светлината сама зад тунела
в тъмното тръгвам да я намеря
в полуно6т,в царство на разко6
крия 4увствата така
сяка6 сила зла
иска да ги вземе
тебе да отнеме-
СВЕТЛИНа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me