uFeel.me
СТРАНИЦИ ЗА СТРАННИЦИ
Автор: Slava56,  28 август 2008 г. в 14:27 ч.
прочити: 340
Страници за странници редиш,
страннико - чудак...
А твоят стих
с много обич е изпълнен пак.
С този стих отново даваш знак
на "стандартните" -
да се огледат,
като теб чудаци да съгледат.
Във душите си да се поровят,
странностите СВОИ да изровят.
Да не гледат "странните" с насмешка
(сякаш на природата са грешка),
да признаят - това не е грях -
че и те самите са сред тях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me