uFeel.me
СТРАХ
Автор: dobromirpenkov,  16 януари 2011 г. в 09:31 ч.
прочити: 298
 Страхувам се...
Пълно е сърцето ми
със толкоз доброта
и толкова любов
изгаря днес ръцете ми -
каквот\' докосна
ще го изгоря...

Страхувам се -
щом иска Бог
от мен Любов,
и щом изпълва
дните ми с добро,
и всеки ден

нов стих
в гърдите ми
покълва,
дали не съм
изпълнил
земната си мисия?...

Страхува се
сърцето ми объркано,
страхува се
сърцето ми добро,
че щом е тъй
забързано,
щом носи
толкова любов,
и щом
е толкоз близо
до светлоокия ми Бог,
Той може би
ще каже:
\"Ела, обичам те!
Ела - да те прегърна!\"

Какво тогава
аз да кажа,
загледан към звездите,
какво тогава аз
да Му отвърна?...

14.03.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me