uFeel.me
СТОН
Автор: asenov,  25 юли 2011 г. в 15:24 ч.
прочити: 275

Стоиш в ъгъла натъжена,
самотна сред потопа гласове,
свела глава сякаш наранена
и тъжен миг плача ти зове.

Ставаш грозна в красотата си,
но тънка нежност в зениците блести,
в зеленото небе на ярките очи
мъгла се тегне, скръбен лик стърчи.

И галят с нежност, и парят със студенина,
залезът се топи с бледи лъчи
в тъмните хладни дълбочини
на тъжните зелени очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me