uFeel.me
СТЪПАЛА
Автор: tinarosivoice,  20 януари 2009 г. в 18:59 ч.
прочити: 272

Все се стремя
да се изкачвам
и да вървя -
по стъпала прекрачвам...
Да спра понякога
се налага,
дори да отстъпя
ме пристяга...
От тежко богатство
не съм лишена
и си го нося
ту вдъхновена,
ту неудовлетворена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me