uFeel.me
СТАЕНА ОБИЧ
Автор: aza_9,  14 юли 2012 г. в 18:49 ч.
прочити: 363


Стаила съм обич към целия свят, 
към деня и нощта - светлината и мрака,
към  чистотата  на  лунния  цвят,
към болката и усмивката на тишината,
към думите - отлитащите птици,
парещи или галещи нежно душата,
към очарование с поглед зелен,
към нежната китара, пееща за сърцата
и като отприщена река аз се разливам,
жадна всичко и всички да прегръщам,
бързо  живея, вечно щуро се раздавам...
Скоро при моя Бог се завръщам...

aza_9


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me