uFeel.me
СПОМЕН
Автор: dadi281,  6 април 2011 г. в 18:36 ч.
прочити: 221
До каменния кей на пристана далечен
в теменужената южна нощ,
тримачтов кораб със звезди облечен
поклаща гордо свойта мощ.

От бака до кърмата надвиснала е тишина
и спомнят си платната през пелената на съня.

Далечни, приказни земи с ухания на орхидеи,
тюркоазени реки и цветове понесени.
Дъх на канела и кафе зефира там разнася
и в ясносиньото небе  розов облак те отнася.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me