uFeel.me
СПОХОЖДАТ МЕ, КОГАТО СЪМ БЕЗСЪННА
Автор: elina15,  12 април 2011 г. в 09:09 ч.
прочити: 256


Спохождат ме, когато съм безсънна
и мамят ме тъй бисерни слова...
но трябва аз от тях да се отвърна,
че във леглото си не съм сама.

Не искам да смутя съня на този,
към който свеждам своята глава
и за завивка нежна имам тази
голяма, силна, топлеща ръка.

А утрото когато ме повика
и думи няма време да редя,
личи си, че при мен нощес били са
красиви, нежни, бисерни слова.

Познава се по моята усмивка,
по погледа ми нежно замечтан...
Оставили са там следа ефирна
словата, навестили ме в нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me