uFeel.me
СПИ МОЕ ДЕТЕ
Автор: ПРЕРОДЕНА,  9 ноември 2008 г. в 10:48 ч.
прочити: 911

Хиляди звездички греят

над твоето легълце

и приспивна песен пеят

те за теб мило дете.

Мама нежно те целува,

цяла нощ над теб ще бди.

Иска само да сънуваш

най-красивите мечти.

И така в съня унесен

леко се усмихваш ти,

тя ти пее нежна песен -

спи детенце мое, спи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me