uFeel.me
СПАСИТЕЛНО ПРИМИРИЕ
Автор: tinarosivoice,  23 януари 2009 г. в 12:58 ч.
прочити: 275

Поредно примирие - невиновна -
сключвам с тъжното лице на ума,
пренесло ме по пясъка в часовник,
където трябвало е да умра...

Открито пак потеглям на крилете,
спасително издигащи ме в небеса!
На дните мои в цветното се движа,
пленила тъжното в ръцете на ума!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me