uFeel.me
СПАСЕНИЕТО Е В НОЩТА
Автор: toti55,  31 август 2011 г. в 07:45 ч.
прочити: 648
От слънце въздухът набъбна
и адски се измързеливи,
и август в себе си се сбъдна -
направи дните си лениви.

И бризът силно захитря,
преструва се, че сякаш духа,
а всъщност в сянката се свря
и с бира пълни си търбуха.

Морето е като боза,
вълнички малки на брега
разпенват се едва, едва
и тънат в пясък и нега.

            * * *

А вечерта е фантастична,
морето носи своя хлад,
но пейката е нетактична
и лудна от любовен глад.

Звездите силно засияха -
прикриха своята Луна -
и те щастливи двама бяха
с Нептун, почти до сутринта.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me