uFeel.me
СМС
Автор: geriii,  8 март 2012 г. в 22:42 ч.
прочити: 545
Белият лист пред мене стой,
гол е и празнен и глух не шуми,
нещо загубих ли друго намерих ли
не го осъзнах ли или изгорих,
нещо от теб ми нагарча в спомен
нещо от нищо почти.
Гол смс,  честитка студена,
безкрайност от точки,
 лъжливи мечти.
Не изречени думи
или закъснели
много отдавна
простих.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me