uFeel.me
СМИСЪЛЪТ НА РАЯ
Автор: aza_9,  1 април 2011 г. в 18:20 ч.
прочити: 280
СМИСЪЛЪТ НА РАЯ

ВСЕ МЕ ПИТАТ ЗАЩО СЪМ ЩАСТЛИВА
В ТОЗИ ЖИВОТ - БЕЗРАДОСТНА ЗИМА.
ОТГОВАРЯМ - ЛЮБОВТА МИ Я РАЗБИВА
И ВЯРАТА, ЧЕ НОВА ПРОЛЕТ ЩЕ ИМА!

ИЗПЛИТАМ ВЕНЦИ ОТ ВЕСЕЛИ НОТИ,
КОИТО НА СИНЬОТО НЕБЕ МУ ОТИВАТ
И ГИ ДАРЯВАМ С РАДОСТ НА ЖИВОТА,
ЗАТОВА АНГЕЛИ ПРИ МЕН СЕ ОТБИВАТ.

И ДНИТЕ МИ СА КАТО МОРСКА ПЯНА
ИЗПЪЛВАЩА ДУШАТА С МИГ БЕЗКРАЕН,
РАЗДАВАМ ЛЮБОВ, НЕ ЧАКАМ В  ЗАМЯНА,
ЗАЩОТО ВЯРВАМ В СМИСЪЛЪТ НА РАЯ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me