uFeel.me
СМИРИ СЕ
Автор: dobromirpenkov,  29 януари 2011 г. в 10:59 ч.
прочити: 336

/на себе си/ 

Смири се!
За къде
        си се забързал?
Или си мислиш,
че времето
         ще можеш
                  да излъжеш?

Смири се!
        Почакай!
                Извиси се!...
И...чакай...

Това ,
към което
днеска тичаш,
утре
само
при тебе
ще пристигне.

Смири се!
За никъде
        не тичай!
Поклони се...
         И просто...
                  обичай...
Поплачи си...
        И ОБИЧАЙ!... 

16.03.2010 Г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me