uFeel.me
СЛЕД СЕБЕ СИ!
Автор: pisatelkata,  12 юли 2011 г. в 18:39 ч.
прочити: 177

След себе си аз искам да оставя
букет от стихове и кошница от приказки без край,
огърлица романи - екшъни и драми,
следа и подпис, че живял съм в тоз живот
достойно, пълноценно.
Животът е цигара, песен стара
остава фас и спомен остарял,
една забравена и празна гара,
където романтично някой е живял.
След себе си аз искам да оставя
букет от стихове и кошница от приказки без край.

автор: Ели Зарева
06.07.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me