uFeel.me
СЛЕД ГОДИНИ
Автор: dobromirpenkov,  3 май 2011 г. в 10:53 ч.
прочити: 407

СЛЕД ГОДИНИ

 

Няма да бъде тука ръката,

тези слова дето е писала

и ще остане тук сал тишината

и книгата, с моята обич орисана.

 

Вие, дето мойте слова ще четете

и ще ме търсите сред белите листи -

аз знам, че вие ще ме разберете

и мойте грехове ще простите.

 

Ще се радвате в топлата къща,

и знам, че само в съня ви

нощем при вас ще се връщам,

и ще събуждам аз спомени скъпи.

 

Ще съм аз благодарен тогаз за сълзата,

дето ще бликне в очите ви.

ще продължа самичък нататък,

и, щастлив, ще се слея с звездиците.

 23.01.2010 г.

София

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me