uFeel.me
СЛЪНЧОГЛЕД
Автор: tinarosivoice,  5 юли 2009 г. в 22:36 ч.
прочити: 257

Огрява стените ми,
гледа  в очите ми
ярко жълт  ореол
на  вътрешен плод,
узрява  с погледите
поредни на дните...
прилича на мен
зрънцето зряло...
в нов слънчоглед
го е вятър посяло
под слънце изгряло...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me