uFeel.me
СЛЪНЧЕВО!
Автор: fenix,  12 юли 2011 г. в 20:15 ч.
прочити: 324

Здравей, мое светло и слънчево утро,
посрещаш ме празнично с цветна дъга,
зареждаш сърцето ми с приказно чувство
и сгряваш със щастие мойта душа!

Очите блестят от звездички по-светли,
сърцето... препълнено с обич тупти...
слънцето гледа ме с нежност приветливо,
дарява ме с вяра... и светли мечти!

Здравей мое щастие молено, чакано,
на глътки отпивам те - жива вода,
ти мое спасение си, даже изплакано,
защото пристигаш под ръка с любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me