uFeel.me
СЛЪНЧЕВО ЗАЙЧЕ
Автор: toti55,  13 януари 2013 г. в 12:27 ч.
прочити: 474
Разбирам музиката днес,
нещо в мен я композира
и ми е нежно, много \"Yes\" -
мигът ми себе си намира.

Всъщност той е оглупял -
без капка разум си блести,
безпомощен съм и съм цял
изгубен в твоите очи.        


.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me