uFeel.me
СИМФОНИЯ В БАГРИ
Автор: tinarosivoice,  13 септември 2011 г. в 18:31 ч.
прочити: 246

Такъв прекрасен звук
докосна моя слух -
през погледа ми изведнъж
заваля лиричен дъжд!

Докосна мястото отляво
съчетаното в бои,
на звука си долетяло
великолепие струи...

Една вселена в цветове
художникът раздал,
свободно плува на криле,
в красотата зрял!             

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me