uFeel.me
СИЛНА
Автор: galjamin,  19 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 760

О, да, аз съм силна жена -

несъмнено !

И ударите на съдбата

без проблеми поемам -

решено !

А къде в този ребус - живота

е грешката ?

И защо все на мен се пада честта

да съм пешката ?

Нямам право назад да отстъпя -

не знаеш ли ?

Правилата диктуват ги други.

Отчаяно

се опитвам да бъда и мъдра и можеща.

И не искам да вярвам,

че в друг ще са хлябът и ножът ми.

Несъмнено съм силна,

но, Господи,

как да бъда жена като другите ?

Силно рамо до мен да е рамото

и да мога да плача, изгубена.

Орисията моя такава е.

И ще бъде - до края на дните ми.

Нежна обич да давам със силата -

и да търся победа в очите ти !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me