uFeel.me
Шепот
Автор: min_hetep,  5 май 2010 г. в 18:49 ч.
прочити: 329
В стъпките ти
тихо стъпвам.
В шепота ти
утрото гори.
Когато с пръсти
мислите разбъркаш
и в полутон от арфа
знаците редиш.

На маса
от кристал полагам
докосването
с полъх на цветя.
В мълчание
тренирано прорастват
стъпките,
в които да вървя.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me