uFeel.me
Шепа забрава
Автор: aneta_kz,  28 юли 2010 г. в 22:14 ч.
прочити: 261
Надежда ли търсите? Надежда за всички.
Ето, вземете. Подарявам ви моята.
Имам и спомени, чувства, копнежи.
Вземете ги, моля. Подарявам на всеки.
Дано да ви радват. На мен не ми служат.
Натежават ми вече. Може би от годините.
Малко бодат, но са толкова светли.
През колкото бури са минали милите...
Но успях, съхраних ги. Сега ги вземете.
Има достатъчно. Ще стигнат за всеки.
Подхранвах ги много, много години.
С добро ви ги давам, пазете ги чисти.
Събрала съм обич, не я разпилявайте.
Комуто е нужна, просто раздавайте.
...
За мен ли...? Oставих си шепа забрава,
та... дано ми помогне да стигна до края...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me