uFeel.me
Шаман един...
Автор: Vetero,  16 февруари 2013 г. в 09:26 ч.
прочити: 366
Шаман един,

в една гора,

прозря,

докато дълго броди:

\"Всуе е сляпа любовта

и лудост за ръка я води.\"       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me