uFeel.me
Шалом алейхем
Автор: Andromaha,  16 октомври 2009 г. в 21:17 ч.
прочити: 653
От шепа слънчев прах си ме направил,
от своя дух си ме родил,
две капчици любов си ми добавил
с невидими криле си ме дарил.

И само Ти ме виждаш съвършена,
дори, когато съм окаляна и зла...
дори, когато съм надменна
и казвам \"мога и сама\"

Дори когато те проклинах,
заради моите си грехове...
Ти каза ми че съм невинна
и блудната си дъщеря прие...

Шалом алейхем

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me